Arriba l’exposició ‘Una vida aferrada a la terra’ de LA MIRA amb fotografies de Jordi Borràs a la Paeria de Balaguer

12/01/2023

Del 16 de gener al 26 de febrer a la sala d’exposicions de la casa de la Paeria a Balaguer s’hi podrà visitar l’exposició ‘Una vida aferrada a la terra’, una mostra de LA MIRA amb fotografies de Jordi Borràs i coordinada pels balaguerins Francesc Canosa, director de LA MIRA i Magda Gregori, cap de redacció i projectes de LA MIRA.

La inauguració de la mostra, organitzada per LA MIRA, la Paeria de Balaguer i el Museu de la Noguera, tindrà lloc el dilluns 16 de gener a dos quarts de 8 del vespre i comptarà amb la presència de Jordi Borràs, que la presentarà als assistents.

L’exposició és un recorregut pel nostre territori i paisatge a través dels seus ramaders i els seus pagesos. Tots ells han fet dels animals i la terra una manera d’entendre el món, de parlar de tu a tu amb la natura, de cuidar-la i apreciar-la perquè ens dona el més preuat: aliment i esperança.

La selecció de fotografies, totes publicades a LA MIRA, ha estat feta pel mateix autor en motiu de la jornada Miravisions de l’any 2022 i la mostra va ser exposada fins el passat 18 de desembre al Centre de les Arts i la Memòria de Ponent (Juneda).

Jordi Borràs és fotoperiodista i cap de fotografia de LA MIRA. Especialitzat en qüestions socials, ha posat el focus en els moviments nacionals i d'ultradreta que actuen tant a Catalunya com arreu d’Europa. Col·labora en diversos mitjans catalans i internacionals.

 

Infolleida