Balaguer celebra la 5ª edició de l’Encontats

20/09/2020

En el marc de l’Encontats, que ha celebrat aquest diumenge la seva cinquena edició amb contacontes, activitats i tallers, el President de la Generalitat, Quim Torra, ha inaugurat la nova escultura dedicada a Josep Vallverdú

El mercat del conte infantil, l’Encontats, ha tornat aquest diumenge a Balaguer. La jornada, marca per la pandèmia, ha permès als assistents escoltar diferents contacontes així com participar a diferents activitats i tallers. Pilarin Bayés ha estat la padrina d’aquesta edició, que ha comptat, també, amb la presència del President de la Generalitat, Quim Torra, encarregat de inaugurar la nova estatua dedicada a Josep Vallverdú. 

 

L’Encontats d’enguany s’ha celebrat en dos escenaris, la plaça del Museu i la Plaça Mercadal, una proposta que s’ha dut a terme per tal de poder garantir les distàncies de seguretat. 

 

Així doncs, els contes infantils i els espectacles, que han tornat aquest diumenge a Balaguer, donen el tret de sortida a una nova agenda cultural de la capital de la Noguera que, tot i la pandèmia, vol seguir apostant per la cultura.

Ariadna Sánchez