Balaguer presenta els actes de Capital de la Sardana 2022

10/03/2022

El proper 19 de març Balaguer donarà el tret de sortida als actes organitzats en el marc de la Capital de la Sardana 2022, una programació que, segons apunta l’organització, vol modernitzar la capitalitat de la sardana a través d’un programa de fusió i qualitat que arribi a tots els públics 

Fer arribar la sardana a tots els públics, sota aquesta premisa Balaguer ha presentat els actes que tindran lloc en el marc de la capitalitat de la sardana, que s’allargaran durant tot aquest 2022 i fins al febrer de 2023. Així, des de l’organització, apunten que volen fer una modernització de la capital de la sardana, amb un programa de fusió i qualitat. 

 

Així, la fusió es materialitzarà amb un programa què, a través dels diferents actes culturals i festivals que es desenvolupen a la ciutat, unirà la sardana amb altres expressions culturals i musicals. 

 

Així, si bé ja s’han dut a terme alguns actes relacionats amb la sardana, la inauguració oficial tindrà lloc el proper 19 de març amb l'actuació de Roger Mas i la Cobla Sant Jordi. 

Ariadna Sanchez Ber