Balaguer salva Sant Jordi

22/07/2020

La Paeria de Balaguer extrema precaucions per celebrar la Diada de Sant Jordi i manté aquelles activitats que compleixen tots els protocols de seguretat i que han estat acceptades pel PROCICAT

La Paeria de Balaguer aposta per un Sant Jordi on les parades de llibres i les de flors no s’agrupin en un punt concret i on la igualtat de gènere predomini en els conta contes infantils.

L’actual situació de rebrot ha obligat a la Paeria de Balaguer a repensar la festa de Sant Jordi perquè aquesta pugui celebrar-se i no es posi en risc a la ciutadania. Per aquest motiu, des de l’Àrea de Promoció Econòmica i l’Àrea de Cultura s’aposta perquè les parades de llibres i roses se situïn davant dels establiments físics per tal de reduir les concentracions de gent com es venia fent els últims anys.

Al matí, la igualtat de gènere serà la protagonista de les dos sessions de contes que s’han preparat per la mainada. A les 10 del matí, al jardí del xalet Montiu, tindrà lloc  “El drac devorador de pizzes”, un espectacle per nenes i nens d’entre 3 i 6 anys.

Més tard, a les 12 del migdia, seran els “Contes de bona nit per a nenes rebels” els que traslladaran els temes de gènere a la pineda del parc del Firal. La capacitat serà limitada i les entrades es podran reservar mitjançant cita prèvia al casal Lapallavacara durant els dies previs.

Des de la Paeria de Balaguer es remarca que es segueixen els protocols i que tant en les activitats de Sant Jordi com en el Juliol de Música i Poesia del proper dissabte s’ha demanat autorització al PROCICAT.

Infolleida