Castell del Remei acull la 4ª Nit de l'Enoturisme a Catalunya

La consellera d'Empresa Àngels Chacón ha lliurat els premis a les empreses que més han contribuït al sector

Castell del Remei ha estat l’escenari, aquest dijous, de la 4a Nit d’Enoturisme a Catalunya. Una iniciativa celebrada per primer cop a les Terres de Lleida, que serveix per promocionar i incentivar al sector del turisme vitivinícola.

La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón ha estat l’encarregada de lliurar els premis a les empreses que més han contribuït a la innovació i la millora de la qualitat i competitivitat de l’enoturisme català.

Els guardonats al certamen han estat: els cellers Abadal, de la Denominació d’Origen Pla de Bages, La Cuina de l’Empordanet, de la DO Empordà i l’empresa de comercialització Sapienstravel-Viemocions.

Els convidats a la gala també han gaudit d’un tast de vins, sopar i música i art en directe amb un grafit elaborat especialment per l’ocasió.

Tot plegat per donar valor a un sector en alça on Catalunya es vol posicionar com a destinació enoturística  de referència a escala  mundial.

Joan Llompart