Castell del Remei inicia la temporada de tardor amb múltiples propostes

15/09/2022

Castell del Remei ha donat el tret de sortida a la nova temporada de tardor, una temporada carregada de propostes i activitats per a tots els públics. les exposicions, com “Metanoia”, que es pot visitar durant aquest mes de setembre, es sumen a taller i conferències, així com concerts de jazz i festes populars 

És una de les exposicions amb les que Castell del Remei ha donat el tret de sortida a la temporada de tardor, una temporada amb propostes i activitats per a tots els públics. De fet, les exposicions d’art són una de les apostes més importants d’aquest celler. En aquest cas, la col·lecció que acull és de l’artista Aida Pallàs, què, sota el títol “Metanoia” mostra una sèrie de fotografies.

 

A banda de les exposicions, la temporada del nou curs de Castell del Remei també comptarà amb tastos, visites guiades, festes populars i, enguany, s’hi afegeixen conferències, tallers i concerts de jazz. 

 

Durant el mes de setembre, també es pot visitar a la Sala Lucilla Atilia la mostra “Terra Nostra”, una col·lecció pictòrica de l’artista Pol Peiró.

Ariadna Sanchez Ber