Comença el cicle Juliol de Música i Poesia a Balaguer

30/06/2019

La vuitena edició del cicle Juliol de Música i Poesia ha donat el tret de sortida aquest diumenge 30 de juliol a l'església del convent de Sant Domènec amb el concert inaugural "Música coral europea i catalana" a càrrec del Cor Madrigal dirigit per Mireia Barrera, amb Jordi Armengol al piano i Enric Majó com a rapsode.

Aquest concert s’emmarca en la gira de comiat de la Mireia Barrera, qui va assumir la direcció del cor l’any 1993, un càrrec que ha exercit de manera ininterrompuda al llarg de 26 anys.

L’actor Enric Majó, amb més de cinquanta anys de vida als escenaris, també ha participat de la proposta acostant el significat dels textos s'han escoltat en veu dels cantaires. En total es podrà gaudir de 4 concerts que configuren aquesta vuitena edició del cicle “Juliol de Música i Poesia” que amenitza els vespres dels diumenges de juliol a Balaguer.

L'organització del cicle, molt contenta d'arribar a les vuit edicions, ja treballa en el seu desè aniversari. Enric Arquimbau assegura que "treballem d'un any per l'altre però ja pensem en el desè aniversari, ha de ser sonat perquè ens fa molta il·lusió arribar als deu anys." El concert inaugural del Juliol de Música i poesia ha omplert l'església de Sant Domènec de Balaguer. El cicle compta amb un públic molt fidel després de vuit anys. Arquimbau destaca "la recompensa a tot l'esforç és que la gent s'ho està fent seu i ha calat en la societat balaguerina, de la comarca i de més enllà."

El diumenge 7 de juliol, l’escenari es traslladarà al monestir cistercenc de Santa Maria de les Franqueses, també a les 20h, en el segon concert del cicle "Dos genis musicals, dos pianos, dos virtuosos" a càrrec d'Emili Brugalla i Vesko Stambolov al piano i Sílvia Ricart i Enric Majó com a rapsodes.

Les entrades tenen un preu de 12 euros (10 euros si es compra de forma anticipada) i també s'ofereixen abonaments.
InfoLleida