Comença la restauració de la porta de la Col·legiata de Sant Pere d’Àger 

12/05/2021

Tenint en compte el mal estat en que es trobaven els elements de fusta i metall que componen la porta de la Col·legiata de Sant Pere d’Àger, el consistori n’ha iniciat la restauració. Des de l’ens municipal consideren molt important aquesta restauració, una actuació que veuen com un pas més per consolidar el turisme cultural a la vila 

Amb l’objectiu de conservar els elements de fusta i metall que la componen, Àger ha iniciat la restauració de la porta d’entrada a la Col·legiata de Sant Pere. La restauració dels elements de la porta, malmesos pel sol i les inclemències meteorològiques, compta amb un pressupost de prop de 4.400 euros. 

 

Així, des del consistori de la vila, consideren molt important la restauració d’aquest element que, apunten, és un pas més per consolidar el turisme cultural que rep la vila. 

 

D’altra banda, el consistori ja ha iniciat, també, els tràmits per poder restaurar la porta d’accés a la Capella del Calvari, situada a la vora del cementiri, unes obres que es preveu, també, efectuar aquest 2021.

Ariadna Sánchez