Concert extraordinari pel 10è aniversari del cicle Juliol de Música i Poesia 

25/06/2021

L’Església de Santa Maria de Balaguer ha estat l’escenari, aquest divendres, del concert a càrrec de l’Escolania de Montserrat, un concert extraordinari organitzat per celebrar el desè aniversari del cicle Juliol de Música i Poesia 

Per tal de celebrar el seu desè aniversari, el cicle Juliol de Música i Poesia de Balaguer ha organitzat un concert extraordinari que se sumaran a la resta de concerts del cicle. Així, l’Església de Santa Maria, ha estat l’escenari, aquest divendres, del concert a càrrec de l’Escolania de Montserrat. 

 

Combinar la música i la poesia és la base d’aquesta cita musical que se celebra a la capital de la Noguera i que, any rere any, ha anat creixen en públic fins a consolidar-se com una gran data al calendari del juliol. 

 

Cal recordar, que el cicle pretén posar en valor el patrimoni arquitectònic històric de Balaguer oferint els concerts de música i poesia en espais emblemàtics de la ciutat com són el Monestir de Santa Maria de les Franqueses o el convent de Sant Domènec.

Ariadna Sanchez Ber