Des d’avui dilluns fins a dijous a les 15.00 h resta obert el període de preinscripció per a nous alumnes a l’Escola Oficial d’Idiomes de Lleida

02/09/2019

Des d’avui dilluns fins a dijous a les 15.00 h resta obert el període de preinscripció per a nous alumnes a l’Escola Oficial d’Idiomes de Lleida

Avui dilluns, i fins al proper dijous a les 15.00 h, restarà obert el període de preinscripció per a nous alumnes a l’Escola Oficial d’Idiomes de Lleida. Les persones interessades han de fer la gestió on line per mitjà de l’aplicatiu del web eoilleida.cat. L’EOI ofereix classes d’alemany, anglès, àrab, català, espanyol, francès, italià i rus. També s’ofereixen classes de francès i anglès a Balaguer, i d’anglès a les Borges Blanques, Tremp i Vielha.

 

Els interessats en fer el Primer Curs (A1) de qualsevol dels idiomes citats podran accedir a una plaça després de formalitzar la preinscripció online i un cop feta l’assignació de places el proper 18 de setembre, a les 18 h. D’altra banda, es pot accedir també a un curs superior acreditant el nivell amb un certificat o fent una prova de nivell.

 

Novetats per al nou curs

Enguany l’EOI ofereix dues novetats importants. En primer lloc, els alumnes que van obtenir el certificat de nivell C1 d’Anglès el curs 2018-19 i volen perfeccionar encara més l’idioma, podran fer —aquest curs perprimera vegada— el nivell més avançat, el C2.1. Les preinscripcions es fan també del 2 al 5 de setembre.

 

D’altra banda, i amb el lema “Torna a l’EOI”, l’Escola Oficial d’Idiomes ofereix als antics alumnes que ja havien estudiat a l’EOI i havien aprovat qualsevol nivell, la possibilitat de tornar-hi i actualitzar els seus coneixements cursant l'últim curs fet o un curs inferior.

Infolleida