Detectat un cas de COVID-19 a la Residència d’avis d’Àger

15/03/2020

Així ho ha comunicat l’Ajuntament d’Àger en un missatge a través del canal “eBando”, on també s’ha fet una crida a seguir les recomanacions fetes durant aquests dies 

Segons ha transmès l’Ajuntament d’Àger, en un missatge a través del canal “eBando”, s’ha detectat un nou cas de COVID-19 a la Residència d’avis d’Àger. És per això que, des del consistori, reclamen als veïns que segueixin les recomanacions fetes durant aquests dies, entre les que s’hi troben el no sortir de casa si no és necessari, rentar-se les mans de manera continuada, o mantenir la distància mínima d’un metre entre veïns. 

Cal recordar que a la demarcació de Lleida i Alt Pirineu i Aran ja són prop de 40 els casos positius detectats, amb més de 120 persones en aïllament domiciliari, de les quals una seixantena professionals assistencials. 

Cal recordar, que el sistema de salut de Catalunya ha elaborat un test com a nova eina que permet, de manera molt ràpida i senzilla, conèixer si es compleixen els criteris d’infecció per coronavirus, i si cal trucar o no al 061.

Ariadna Sánchez