Diada de Sant Jordi amb espai per als autors locals 

23/04/2024

La Paeria de Balaguer ha instal·lat una carpa per escriptors locals, un espai on balaguerins i balaguerines, que han publicat un llibre recentment, han pogut presentar i signar les seves obres. Amb una ballada de sardanes, la capital de la Noguera ha donat el tret de sortida a una Diada on llibres i roses han ompler el centre de la ciutat 

Roses i llibres han omplert la plaça del Mercadal i el passeig de l’Estació de la capital de la Noguera. Entre desenes de llibreries, floristeries, entitats i associacions, enguany també tenen lloc els autors locals. La Paeria ha instal·lat una carpa d’escriptors, donant espai a  balaguerins i balaguerines que recentment han publicat un llibre.


Veïns i veïnes de Balaguer no s’han volgut perdre la celebració d’aquesta jornada, omplint l’epicentre de la Diada i passejant amb llibres i roses a les mans. 

Des de fa uns anys, Balaguer allarga la celebració de Sant Jordi amb una setmana cultural, una aposta amb diversos actes com presentacions de llibres, espectacles o ballades de sardanes. 

Infolleida