Dues subvencions per rehabilitar l'Església d’Algerri 

22/09/2020

Després de mesos de treball i espera, Algerri ha rebut, finalment, la confirmació de dues subvencions de caràcter públic que permetran començar a treballar en la rehabilitació de l’Església de la vila, tancada des de l’abril del 2018 a causa de l’aparició d’esquerdes a la façana. En paral·lel, la parroquia resta a l’espera de la confirmació d’un possible tercer ajut, demanat a la Generalitat per béns immobles d’interès cultural

Algerri ha rebut, finalment, la confirmació de dues subvencions de caràcter públic per tal de poder dur a terme l’arranjament de l’Església de Nostra Senyora de la Purificació, tancada des del 2018 a causa de l’aparició d’esquerdes a la façana. Es tracta, per una banda, d’un ajut directe de l’IEI, per un valor de 100.000€ i, per altra banda, un ajut del programa PO FEDER, amb una quantitat de prop de 195.000€. En paral·lel, la parroquia resta a l’espera de la confirmació d’un possible tercer ajut, demanat a la Generalitat per béns immobles d’interès cultural. 

 

Es preveu, doncs, que es puguin dur a terme les inversions per fases, amb l’objectiu de reobrir el temple de culte el més aviat possible i amb total seguretat. 

 

Les subvencions rebudes, però, no completen el total del pressupost que acompanya el projecte de rehabilitació, que suma uns 500.000€, és per això que la resta serà buscada per part de la comunitat cristiana que ja ha començat a treballar per tal de poder aconseguir-los.

Ariadna Sánchez