El Cafè del Teatre de l’Escorxador acull dissabte el concert de presentació de ‘La Clau’, el segon disc del cantautor Joan Blau

17/06/2019

L’artista ‘balaguerí interpretarà a les 22.30 hores les cançons del seu darrer ‘EP’, acompanyat a l’escenari de Xavier Monge, ‘El Fill del Mestre’, Antonio dels ‘Rehenes’, Jordi Prenafeta, Kenneth Batiste, Lluc Casals, Sonia Román i Clara Galí

El cantautor de Balaguer, Joan Blau, presentarà aquest dissabte 22 de juny a les 22.30 hores al Cafè del Teatre de l’Escorxador de Lleida, ‘La Clau’, el seu darrer EP. En aquest treball, Blau narra la seva fugida de la ciutat i rendeix homenatge a Balaguer, la seva localitat d’acollida. Després d’una primera presentació a la sala Barts de Barcelona el passat 15 de febrer, Joan Blau pujarà a l’escenari lleidatà aquest dissabte, acompanyat de músics i amics com Xavier Monge, ‘El Fill del Mestre’, Antonio dels ‘Rehenes’, Jordi Prenafeta, Kenneth Batiste, Lluc Casals, Sonia Román i Clara Galí.

L’actuació serà l’estrena a Lleida del seu darrer treball. La gira de presentació continuarà durant l’estiu i acabarà a finals del mes d’octubre, després d’interpretar ‘La Clau’ en diversos formats a diferents espais de les terres lleidatanes i Barcelona.

Cafè’, ‘Menjar plàstic’, ‘Canviar’, ‘Torró’ i ‘Nits d’estiu’ són els títols dels temes de ‘La Clau’, cançons que caminen sobre melodies senzilles amb lletres clares i personals i això sí, amb accent lleidatà. Amb un directe intimista i sempre acompanyat de bons amics, Blau canta melodies sense artifici que s’enganxen i tenen una frescor sonora i tranquil·la que parlen de la seva vida, d’un sistema de vida, de l’amor i del desamor. 
Infolleida. FOTO: Aitor Rodero