El cantautor Joan Blau presenta a Barcelona el seu disc ‘La Clau’ amb un concert acústic

24/09/2019

A l’actuació de l’artista balaguerí, que tindrà lloc el dissabte 28 de setembre a les 21 hores a la sala New Fizz, s’introduirà la guitarra elèctrica per donar una sonoritat nova a les cançons

El cantautor de Balaguer, Joan Blau, presentarà a Barcelona el seu nou disc, ‘La Clau’, amb un concert acústic que tindrà lloc el dissabte 28 de setembre a les 21 hores a la sala New Fizz. Després d’oferir el seu treball en grans sales i festivals de diverses poblacions catalanes, Blau interpretarà el seu repertori en format acústic, tot i que introduirà la guitarra elèctrica en les interpretacions per donar-li una sonoritat nova a les cançons.
 
Joan Blau garanteix que “serà un directe divertit i ple de sorpreses”, on cada vegada més l’artista aposta per l’autosuficiència. En el concert, hi participaran Clara Galí, Daniel Lopez, Laia Leal, Niel Laz, Tanit Amoròs, Maria Indurain i Gabriel Maria Pérez.
 
Al concert del dia 28, Blau interpretarà ‘Menjar plàstic’, ‘Cafè’, ‘Canviar’, ‘Torró’ o ‘Nits d’estiu’, els cins temes del nou disc ‘La Clau’. Són cançons que caminen sobre melodies senzilles, amb lletres clares i personals i això sí, amb accent lleidatà, que en els directes combina amb altres cançons del seu primer disc, ‘Somnis’.
Infolleida