El cicle Juliol de Música i Poesia commemora el centenari del naixement de Joan Fuster amb ‘De ferma Fusta’

18/07/2022

L’actriu Isabel Rocatti i el violoncel·lista Pau Codinahan han recordat la vessant més poètica de l’escriptor valencià

El cicle Juliol de Música i Poesia ha commemorat, aquest diumenge, el centenari del naixement de Joan Fuster en el tercer concert del cicle. El Monestir cistercenc de Santa Maria de les Franqueses ha acollit l’espectacle poètic ‘De ferma Fusta’ amb l’actriu Isabel Rocatti i el violoncel·lista Pau Codina. L’espectacle ha estat un homenatge a la vessant més poètica de l’escriptor valencià, segons Enric Arquimbau membre de l’Associació Bada-Pas Iniciatives Culturals, ‘ una de les menys conegudes però de gran qualitat’.

Durant l’espectacle s’han pogut escoltar peces de J.S. Bach, Gabriel Fauré i Gaspar Cassadó a mans del violoncel·lista Pau Codina maridat amb poemes de Joan Fuster recitats per Isabel Rocatti. Concretament una selecció dels poemes romàntics de l’escriptor valencià. Nota Bene, Cançó tranquil·la o Quasi oda al Mediterrani entre d’altres han fet les delícies del públic assistent al Monestir Cistercenc de Santa Maria de les Franqueses.

El cicle clourà el pròxim diumenge, el 24 de juliol, amb la proposta "Audició íntima". Un concert de cambra comentat i dialogat amb Esther Pinyol a l’arpa, Ferran Carceller a la marimba i el musicòleg i periodista de Catalunya Música, Xavier Chavarria, com a presentador. També s’interpel·larà al púbic que podrà intervenir, preguntar, opinar...

Les entrades per la resta de concerts es poden adquirir de forma anticipada a l’estanc San Agustín, a la copisteria Manhattan i a la llibreria L’Arlequí a un preu de 10 euros o  taquilla a un preu de 12 euros. També es poden reservar a través de la pàgina web www.julioldemusicaipoesia.cat.
Infolleida