El festival de l'acadèmia internacional de música protagonista al Música als Castells de Balaguer

03/08/2018

El XXIX Cicle de Música als Castells Culturals de Catalunya tindrà aquest any de protagonista al concert de Balaguer la FUNDACIÓ AIMS, un concert de professors i alumnes de l’Acadèmia Internacional de Música de Solsona, dirigida per Peter Thiemman, violoncel·lista resident del Liceu de Barcelona.

Sota el nom de TALENTS DEL MÓN, l’AIMS es presenta per primera vegada a la ciutat de Balaguer amb un concert dins del Cicle de Música als Castells, un concert de professors i alumnes de violí, viola i violoncel.

El concert TALENTS DEL MÓN tindrà lloc el divendres dia 10 d’agost a les 21.30 h davant de la façana romànica de l’antiga església de Santa Maria d’Almatà, just al costat de l’església - basílica del Sant Crist de Balaguer i molt a prop del Castell Formós. S’ha escollit aquest indret proper al Castell Formós perquè recentment s’han acabat les obres
de reforma d’aquesta façana, per tal de posar-la en valor.

El concert TALENTS DEL MÓN emmarcat dins del Cicle de Música als Castells de Balaguer, tindrà un preu de 10 €. Les entrades podran comprar-se anticipadament a l’Oficina de Turisme de dilluns a divendres d’11 a 14 i de 18 a 20 h, al telèfon 973445194 i 1 hora abans del començament del concert al Sant Crist.
Infolleida