"El jove barber de Sevilla", taller d'òpera familiar a la Biblioteca d'Artesa de Segre

18/01/2019

La Biblioteca Joan Maluquer i Viladot en col•laboració amb el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, organitza una activitat per tal de donar a conèixer el món de l'òpera als infants.

Aquesta consta de dues parts, un taller i l'assistència a un espectacle a l'auditori de Sant Cugat del Vallès.

TALLER
Divendres, 1 de febrer de 2019 – 17.00 hores
A partir de l’òpera per a infants El jove barber de Sevilla, es crearà un taller participatiu en què els assistents gaudiran de l’emoció de la mítica obra de Rossini, de la comicitat d’un argument ple d’embolics, uns personatges encisadors i unes cançons i melodies rítmiques i ornamentades.
L’activitat la conduirà Maria José Anglès, divulgadora musical amb molta experiència, membre de Musicològics. Durada aproximada 1 h. Les places són limitades i les inscripcions s’han de fer a la biblioteca.

Públic al qual s’adreça: infants a partir de 7 anys.
Les places són limitades.
Inscripcions a la biblioteca.

ESPECTACLE
La sortida a veure El jove barber de Sevilla, al Teatre- Auditori de Sant Cugat del Vallès serà el 16 de febrer, a les 18.00 h. Els participants en els taller especialment són convidats a assistir a la representació de l’obra que ha inspirat l’activitat que es fa a les biblioteques, una adaptació en català per al públic infantil de la mítica òpera còmica de Gioachino Rossini.

Avantatges especials als usuaris de les biblioteques participants, amb una entrada a 10 € (preu general de l’entrada, 15 €).
Infolleida