El Mercat del conte infantil de Balaguer, Encontats, canvia de data 

31/03/2021

La 6ª edició de l’Encontats, se celebrarà del 16 al 20 de juny i, per primera vegada, comptarà amb una Jornada professional d’il·lustració disseny gràfic ciutat de Balaguer. El bibliotecari i escriptor Pep Molist, serà el padrí d’aquesta edició, agafant el relleu a Pilarín Bayés 

Balaguer celebrarà, del 16 al 20 de juny, la sisena edició de l’Encontats, el Mercat del Conte i el Llibre il·lustrat. Per primera vegada, el mercat comptarà amb una Jornada professional d’il·lustració disseny gràfic ciutat de Balaguer, una proposta que pretén posar en valor la feina d’aquest sector oferint un punt de trobada i aprenentatge. 

 

Així, l’Encontats començarà el dia 16 de juny amb la jornada adreçada a professionals que treballen a les biblioteques públiques de la província de Lleida. A partir de dijous i fins dissabte, la programació se centrarà en l’àmbit de la il·lustració amb tallers, xerrades i una taula rodona. El diumenge, 20 de juny, tindrà lloc la gran festa al voltant del món dels contes. 


Pep Molist, bibliotecari i escriptor, agafarà el relleu com a padrí de l’acte a Pilarín Bayés, padrina de l’Encontats 2020.

Ariadna Sánchez