El mercat del conte infantil de Balaguer, l’Econtats, vol potenciar enguany la feina dels il•lustradors

08/02/2018

El mercat del conte infantil de Balaguer, l’Econtats, que tindrà lloc el 15 d’abril, vol potenciar enguany la feina dels il·lustradors. És per això que el programa d’actes d’aquest 2018 es repartirà en tres dies. En el primer els protagonistes seran els bibliotecaris, en el segon els il·lustradors i el tercer dia serà una jornada lúdico-festiva adreçada a les famílies, segons ha explicat a Ràdio Balaguer la directora de la Biblioteca Margarida de Montferrat, Núria Arbós.

 

D’altra banda, la biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer ha ampliat fins al 23 de febrer el termini de presentació dels treballs del tercer Certamen de Narrativa Breu, una iniciativa que pretén potenciar la creativitat en el camp de la literatura infantil i juvenil i que s’emmarca dins de l’Encontats, el mercat del conte infantil.

 

Segons la mateixa Núria Arbós, el nivell i la qualitat de les obres presentades les últimes edicions ha estat força alt i confia que també enguany els joves escriptors donin mostra del seu talent. El tema dels dos primers certàmens estava basat en les emocions mentre que la temàtica que ha d’inspirar les narracions d’enguany és oberta tot i que en alguna part de la història ha d’aparèixer la frase “hi havia una vegada ...”.

 

El certamen està adreçat a persones d’entre 12 i 17 anys que s’agruparan en tres categories diferents.

 

Infolleida