El Museu de la Noguera participa a la primera edició virtual del Dia Internacional dels Museus

15/05/2020

Sota el títol “Obrim finestres”, cada equipament de la Xarxa ha realitzat una càpsula audiovisual sobre peces seleccionades de les seves col·leccions, una proposta que es podrà veure online els propers 16, 17 i 18 de maig 

Els propers 16, 17 i 18 de maig tindrà lloc la primera edició virtual del Dia Internacional dels Museus, una proposta que forma part de la Xarxa de Museus de les Terres de Lleida i Aran. Sota el títol “Obrim finestres”, cada equipament de la Xarxa ha realitzat una càpsula audiovisual sobre peces seleccionades de les seves col·leccions, una proposta que pretén preservar l’esperit de portes obertes als museus.

 

Pel que fa al Museu de la Noguera, la peça que s’ha escollit està vinculada a la Comtessa Margarida de Montferrat, tenint en compte que enguany es commemoren els 600 anys de la seva mort. 

 

El Dia Internacional dels Museus és un esdeveniment que se celebra anualment el 18 de maig i, davant la situació provocada per la Covid-19, la Xarxa de Museus vol aprofitar aquesta jornada per donar visibilitat als museus i a tota la feina que estan realitzant durant el confinament per mantenir el contacte amb la ciutadania. 

Ariadna Sánchez