El Teatre Municipal donarà el tret de sortida al Cicle de tardor el proper 22 d’Octubre

06/10/2017

L’obra de teatre “Art”, interpretada per Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva, donarà el tret de sortida, el proper 22 d’Octubre, al Cicle de Tardor del Teatre Municipal de Balaguer. Dins de la programació, s’hi podran trobar també propostes de caire no professional dirigides i organitzades per companyies i entitats balaguerines

Obres teatrals de gran recorregut, com “Art” de Yasmina Reza, interpretada per Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva, o “Homes” de Carol López i Sergi Belbel, són algunes de les obres que acollirà el nou Cicle de Tardor del Teatre Municipal de Balaguer. El cicle donarà el tret de sortida el diumenge 22 d’Octubre, tot i que aquest proper dissabte, 7 d’Octubre, els espectadors tindran un primer contacte amb el món de la cultura gràcies al concert en homenatge a Pau Gabarrella.

 

El cicle es complementarà amb d’altres obres de caire no professional, organitzades per companyies o entitats balaguerines. En aquets àmbit, els espectadors trobaran propostes com “¿Quién dijo miedo?” o el concert dels guanyadors del Concurs Internacional Germans Pla.

 

D’altra banda, de cara al Cicle d’Hivern, el Teatre Municipal ja te preparades algunes propostes com són les obres de teatre “Paradise”, “Adosats” o un concert de “Blaumut”.

Ariadna Sánchez