El violinista de Blaumut en concert al Monestir de Gualter

19/07/2021

El músic Vassil Lambrinov, conegut per ser el violinista de la formació Blaumut, serà l’encarregat d’oferir un concert a la Baronia de Rialb, el proper divendres 23 de juliol, en el marc de la Trobada Cultural del Monestir de Gualter. El violinista actuarà en format duet, acompanyat a l’escenari pel Joan Palet al violoncel, en un concert que vol atansar la música d’aquests instruments de corda al gran públic.

La proposta musical sota la marca de Duo Sanata interpretarà peces de dos dels grans genis de la música universal, separats per dos segles d’història, l’alemany Johan Sebastian Bach i l’hongarès Béla Bartok, exponents el primer de la culminació de la música barroca del segle XVIII, i el segon dels moviments d’avantguarda de la primera meitat del segle XX.

El concert servirà de presentació de l’exposició d’instruments musicals que s’exposaran al Monestir de Gualter durant aquest estiu. Es tracta d’una mostra d’instruments d’arreu del món, que formen part de la Col·lecció Vicenç Martí. L’exposició permetrà per primer cop conèixer una part d’aquesta col·lecció privada, i es podrà visitar gratuïtament a la Sala d’Actes de l’Ajuntament fins al 15 d’agost, en horari de dilluns a diumenge de les 10h a les 14h.

Infolleida