Els infants de Camarasa participen en l’elaboració d’un mural 

30/07/2021

El projecte, que s'emmarca en la iniciativa “Territori Artemisa”, es centra en l’elaboració d’un mural per part dels infants de Camarasa que, guiats per l’artista Foxy, realitzaran un mosaic de ceràmica que es mostrarà com a instal·lació fixa a la vila 

Orientats per l’artista Foxy, els infants de Camarasa han participat, aquest divendres, en l’elaboració d’un mural. El projecte, que forma part de la iniciativa “Territori Artemisa”, va donar el tret de sortida la setmana passada, on cada infant va realitza una obra plàstica sobre ceràmica. Cada peça formarà part d’un mosaic, que es compondrà entre tots els usuaris del taller, guiats per l’artista Foxy. 


Així, amb aquesta manera d’interpretar l’street art, en el qual es genera com a col·lectiu, es pretén atorgar un valor de comunitat i respecte a l’obra, ja que cal respectar la part individual, gestionant-la per potenciar l’obra artística col·lectiva. 

 

L’obra resultant es podrà visitar en una instal·lació fixa a la mateixa vila, generant, així, un patrimoni artístic per als habitants de Camarasa.

Ariadna Sanchez Ber