Espectacle itinerant de Festa Major

09/11/2020

Els infants de Balaguer han pogut gaudir, des dels seus balcons i finestres, de l’espectacle “Festa sobre rodes” que s’ha celebrat en el marc del programa de la Festa Major del Sant Crist i que ha recorregut diversos barris de la ciutat. Les festes posaran el punt final aquest dilluns amb l’espectacle de focs artificials 

La pandèmia ha obligat a Balaguer a celebrar una Festa Major ben diferent a la tradicional. Així doncs, no s’han vist les tradicionals imatges de les firetes, ni les actuacions musicals, ni els carrers plens de veïns i veïnes acompanyant els gegants. Tot i això, els actes s’han adaptat i el format online ha pres el protagonisme. El que sí que s’ha pogut veure aquest dilluns pels carrers de la ciutat, ha estat l’espectacle itinerant infantil “Festa sobre rodes”, de la Companyia Més Tumàcat. Des dels seus balcons i finestres, els infants han pogut gaudir d’aquest espectacle que ha recorregut diferents barris de Balaguer. 

Les festes del Sant Crist posaran el punt final aquest dilluns amb l’espectacle de focs artificials que, enguany, es farà des de davant l’Església de Santa Maria per tal d’aconseguir més visió des de tota la ciutat, de manera que els balcons seran els aparadors des d’on gaudir del castell de focs.

Ariadna Sánchez