Inauguració de l'exposició "Discotheque"

24/09/2019

El divendres 20 de setembre  a la Biblioteca Joan Maluquer i Viladot d’Artesa de Segre es va fer la presentació de l’exposició Discotheque de Marcel·l-i Ribes. L’acte va anar a càrrec del mateix publicista.

La present és una mostra de cartells publicitaris realitzats per a les discoteques punteres de l’època des del 1990 fins al 2010.

El seu valor rau en la contextualització en el temps què podem fer-ne: uns anys en què l’oci nocturn girava entorn d’enormes temples de ball on la gent se citava i gaudia de la nit en un únic lloc, encara que amb diferents ambients i, fins i tot, amb diferents franges d’edat. Els cànons estètics i morals d’aquest període han esdevingut uns altres amb
el pas dels anys i seria una dialèctica difícil esbrinar quins són el més encertats, sobretot a l’ombra del pas del temps.

Totes les il.lustracions es van crear amb l’ara famós Photosop, el programa de dibuix i retoc fotogràfic per excel.lència.

L’exposició es pot visitar a la biblioteca d’Artesa de Segre fins al 31 d'octubre a l’Àrea d’Activitats de la Biblioteca.
Infolleida