Joan Blau i Chicharro presenten "El dia de les confusions"

27/11/2020

Els cantautors Joan Blau i Chicharro han publicat avui "El dia de les confusions", una cançó surrealista que capgira el món en un dia en que tot és diferent.

La cançó juga amb una hipotètica situació en la que la natura capgira el seu dia a dia, a causa de que el Sol i la Lluna intercanvien les seves tasques. A partir d'aquest fet es relaten diferents situacions que passen entorn dels dos astres.

Chicharro  Joan Blau es van conèixer a Penelles al 1r Festival Rodautors. Des de a les hores han anat coincidint en més d'un concert i concursos de cantautors, cosa que va fer que la seva amistat s'anés fent més estreta i sincera. La confiança que hi ha entre els dos, ha arribat a que col·laboressin en aquest tema, que en el moment que Chicharro el va escoltar va demanar-li a Blau de cantar-lo junts.

"El dia de les confusions" és el setè senzill que ha publicat Blau en el seu repte personal de treure una cançó al mes. Totes aquestes cançons formaran part d'un nou disc que es presentarà al Setembre de 2021.

La portada és una fotografia de Laura Bregante. Blau i Laura és coneixen gràcies el Festival Monocicle de Sant Pere de Ribes, on ella és la fotògrafa oficial. En l'edició de la passada temporada Joan assistia com a públic i jurat en representació de Rodautors, les fotos que va realitzar al seu amic Abraham Rivas durant la seva actuació, li van agradar que és quan va començar a seguir el treball de Laura, arran d'aquella situació en sorgeix el treball en comú.

L'enregistrament de "El dia de les confusions" s'ha realitzat a Light Studio amb la producció de Luis Robsico. El senzill ha estat mesclat i masteritzat per Paquito Escudero.
 

Infolleida