Joan Blau presenta el seu primer poema musicat "Desitjaria"

25/11/2022

Joan Blau presenta un nou senzill, "Desitjaria" és el primer dels vuit poemes musicats que ha estat preparant aquest any 2022. Vuit poemes musicats de vuit amics i amigues, que han estat en algun moment presents en la seva carrera musical

Joan Blau presenta "Desitjaria" el primer senzill del seu nou treball, vuit poemes musicats de vuit amics i amigues. "Desitjaria" és una cançó tendra i càlida, que mescla sons gravats pel propi Blau al Monestir de Les Avellanes amb els sons de la guitarra elèctrica o una bateria electrònica.

La lletra del poema és obra de Gabriel M. Pérez, un molt bon amic amb qui han compartit molts bons moments tant a dalt de l'escenari com a la vida. Amb el seu estil personal Blau reflecteix en aquesta composició la tendresa que vol transmetre el poema a aquella persona estimada i com hi ha moments que es fan únics i per sempre més.

"Desitjaria" no és el primer poema musicat que Blau música d'en Gabriel, però li té una especial estima i amb la sonorització que li ha donat es pot reconèixer, és per aquest motiu que l'ha escollit per formar part d'aquest nou treball i com a primer senzill a mostrar. Caminar sobre les fulles i les pedres del camí, el repic de les campanes i l'aigua que raja d'una font han estat gravats pel Joan, al voltant del Monestir de Les Avellanes, prop d'Os de Balaguer.

Blau presenta aquesta nova cançó gravada a Light Studios amb la producció de Luis Robisco, mesclada i masteritzada per Paquito Escudero. Creada durant el confinament i gravada el 12 de gener de 2022. Blau continua ampliant el seu repertori discogràfic demostrant un cop més el bon moment en què es troba i les ganes de continuar creant noves cançons.
Infolleida