Joan Blau presenta "Sempre és Nadal"

27/12/2021

Joan Blau presenta un nou senzill nadalenc, "Sempre és Nadal" una cançó que vibra amb tot allò que ens recorda el Nadal i que ens emociona per aquestes festes tan nostres, on els sentiments i els records dels que ja no hi són es fan més evidents

Joan Blau presenta un senzill nadalenc, "Sempre és Nadal" una cançó càlida i tendra, que vibra amb tot el que ens recorda el Nadal i que ens emociona per aquestes festes tan nostres, on els sentiments i els records dels que ja no hi són es fan més evidents.

Amb un estil personal Blau reflecteix en aquesta composició les tradicions i les emocions que envolten les festes del Nadal. Ens transporta a la taula on el menjar i l'alegria en són els plats principals, tot i que no deixa en l'oblit el records pels que no ens hi poden acompanyar.


Amb el títol "Sempre és Nadal" es fa una crida a que l'esperit que ens embolcalla per Nadal tingui lloc cada dia de la nostra vida, a recordar els que ens falten i que ens han ensenyat tant. Però sobretot a ser feliços i ajudar-nos entre tots i totes.


Blau presenta aquesta nova cançó gravada a Light Studios amb la producció de Luis Robisco. Composada en un dia i gravada al cap d'una setmana, Blau demostrant un cop més el bon moment en el que es troba i les ganes que té de seguir endavant i presentar noves cançons.
 

Infolleida