Joel Joan torna al Teatre de Balaguer amb l'obra de teatre "Escape room" 

13/02/2019

El Teatre Municipal de Balaguer representarà aquest proper diumenge 17 de febrer a les 19 h l’obra de teatre ESCAPE ROOM interpretada per JOEL JOAN, Oriol Vila, Àgata Roca i Paula Vives.

La trama de l’obra ESCAPE ROOM ens explica que dues parelles d'amics de tota la vida queden per fer un ESCAPE ROOM al barri d'Hostafrancs, on recentment s'ha trobat, en un contenidor, el cadàver d'un home esquarterat... Els quatre amics es pensen que els espera un joc divertit per passar l'estona, posar a prova la seva intel·ligència i riure una miqueta. Però tan bon punt la porta de l'habitació es tanca hermèticament al seu darrere i comença el compte enrere, comencen a passar coses estranyes.

ESCAPE ROOM forma part de la programació estable de caire professional de la temporada 2018/2019, concretament del cicle d’hivern 2019 del Teatre Municipal de Balaguer.

Els preus de les entrades són a 25 euros a platea i a 20 euros a l’amfiteatre. Queden a la venda poc més d’una cinquantena d’entrades, totes a 20 euros, ja que les de 25 es van exhaurir fa unes dies.

La venda d’entrades anticipades és a l’Oficina de Turisme de Balaguer, de dimarts a dissabtes d’11 a 14 i de 18 a 20 h, al telèfon 973445194 i també les 24 h al web de ticketea.com

En el cas que encara quedin entrades pel mateix dia de la funció, aquest proper diumenge 17 de febrer, la taquilla del Teatre obriria la venda una hora abans del començament de la funció, prevista per a les 19 h.
Infolleida