Jordi Marcos presenta la seva primera col·lecció artística “Faunia” 

30/04/2020

“Faunia”, que dóna vida a una vintena d’animals d’espècies autòctones de Ponent, està integrada per talles de metall i fusta, materials totalment reciclats d’eines del camp ara en desús

Una vintena d’animals d’espècies autòctones de Ponent han pres vida a còpia de materials reciclats en un petit taller de Santa Linya. Es tracta de “Faunia”, la primera col·lecció artística de Jordi Marcos, un ferrer lleidatà establert en aquest poble de la Noguera que, des de fa uns nou mesos, va fer el salt a l’escultura donant forma a la primera d’aquestes originals peces.

“Faunia” està integrada per prop de trenta talles de metall i fusta, materials totalment reciclats d’eines del camp ara en desús. Entre els animals recreats es troben cabretes, senglars o llangardaixos, entre d’altres.


Una vintena de les obres de Marcos s’exhibeixen digitalment des d’ahir al seu web i a través del seu compte d’Instagram. Tanmateix, per visitar la seva primera exposició caldrà esperar que s’acabi el confinament, i llavors es preveu inaugurar la mostra en algun lloc encara per determinar de la comarca.

Ariadna Sánchez