Josep-Manel Vega portarà al Molí de Tartareu l'espectacle Natura i Transformació

12/05/2021

Després de dos anys viatjant i un de tancament forçós, Josep-Manel Vega converteix el seu projecte IMPROVISANT PEL MÓN en una experiència total enmig de la natura

  • El guitarrista català Josep-Manel Vega portarà al Molí de Tartareu (a la Vall del Farfanya, a la Noguera) la música que ha estat tocant per tot el món durant els darrers dos anys, en un esdeveniment en plena natura que tindrà lloc el proper 5 de juny.

 

  • Més que un concert, l’espectacle, anomenat NATURA I TRANSFORMACIÓ, és unavivència en directe, propiciada no solament per la música sinó per la calma, la pau i l’harmonia de l’entorn.

 

Josep-Manel Vega ofereix una actuació en la qual la bellesa de la música i la instantaneïtat de la interpretació (sempre improvisada) suposen una experiència profunda, que busca la comunió per simpatia amb el públic i no només l'entreteniment.

El músic recrea en directe el projecte IMPROVISANT PEL MÓN amb el qual ha estat gairebé dos anys viatjant per diferents països buscant els llocs més inspiradors per a desenvolupar les seves improvisacions.

 

El Molí de Tartareu, a la riba del riu Farfanya, a la comarca de La Noguera, es troba en un entorn privilegiat. Un territori enmig del no-res, ideal per un esdeveniment d’aquestes característiques.

Durant l’espectacle, d’una durada entre 2 i 2,5 hores aproximadament, el públic és convidat a crear el seu propi espai lliurement amb coixins i mantes.

Després del concert es pot sopar, i fins i tot allotjar-se, en aquesta casa rural aïllada, coneguda arreu per la qualitat de la seva oferta gastronòmica i del seu servei.

 

Josep-Manel Vega, guitarrista cosmopolita i eclèctic, crea ambients improvisant amb elements de música clàssica, flamenc, jazz i les anomenades músiques de bordó (construïdes sobre un sol acord) com la música celta, el cant gregorià, la música medieval i els ragas de la música hindú.

En els seus concerts fa una evocació dels diferents espais que han inspirat cada nota, compartint moments significatius, molts dels quals ja van quedar definitivament immortalitzats en els seus dos darrers àlbums: 7 IMPROS (2020) i IMPROVISING AROUND THE WORLD (2021)

 

Les entrades es poden adquirir directament a la pàgina web de l’artista: www.josepmanelvega.com

Infolleida