L' òpera entra a la Biblioteca d'Artesa

06/12/2018

En el marc del programa LiceuBIB

La Biblioteca Joan Maluquer i Viladot d’Artesa de Segre ha acollit aquest dimecres una conferència sobre l'òpera de Giacomo Rossini: L'italiana in Algeri. L’acte va anar a 
càrrec de Pol Avinyó, historiador i coordinador al territori del Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

La biblioteca d’Artesa de Segre participa per primera vegada en el programa LiceuBIB, el projecte que porta el món de l'òpera a les biblioteques públiques.

En la xerrada amb Pol Avinyó es va
 repassar l’argument de l’obra i es van donar algunes claus per gaudir-la plenament, abans que el dissabte 15 de desembre el Club de Lectura de la Biblioteca d’Artesa vagi a veure-la al Gran Teatre del Liceu.

El Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el Gran Teatre del Liceu col·laboren per a la difusió i promoció de la cultura operística, oferint  recursos adreçats a les biblioteques públiques de tot el territori català. Les biblioteques que participen al programa LiceuBIB reben de part del Servei de Biblioteques els lots de llibres i audiovisuals per als clubs, seleccions de recursos d'utilitat i un reforç de les seves col·leccions d'òpera. Per la seva banda, el Liceu els proporciona una conferència d’introducció a cada obra operística i ofereix avantatges per assistir a les representacions de les òperes.
InfoLleida