La Biblioteca d'Artesa de Segre va acollir la presentació del nou llibre d'Albert Vidal

14/04/2019

El divendres 12 d’abril a la biblioteca Joan Malquer i Viladot d’Artesa de Segre, es va fer la presentació del llibre "Per què celebrem...? L'origen de 100 festes populars" de l'Albert Vidal. Llibre novetat d’aquest Sant Jordi que va sortit a la venda el 6 de març.

La presentació va anar a càrrec de Jordi Esteben, dinamitzador social i de l'autor. En el text es recullen un centenar de celebracions d’arreu del territori, entre els moltes existents, n’explora la procedència, el remot o més proper origen de la festa, i n’explica el contingut, acompanyat amb 100 imatges que fan un recorregut per tot Catalunya.

L’autor Albert Vidal i García, llicenciat en Història, Art Dramàtic i Publicitat ha publicat diversos llibres de tema generalista. Escriu mensaul a la revista local La Palanca d’Artesa de Segre les seccions Per què diem i coses de l’idioma.En la seva vessant dedicada a les dites, els refranys i els proverbis ha participat en sèries de programes radiofònics, ha publicat nombrosos articles sobre el tema en diferents revistes i el llibre "Per què diem...? L'origen de 100 dites populars" d'aquesta mateixa col•lecció. Ha estat director de muntatges teatrals premiats i autor de diverses obres teatrals estrenades, així com de narracions i d’obra poètica
InfoLleida