La Biblioteca d'Artesa prepara un taller amb miralls, inspirat en el conte 'RONA SE MIRA'

18/04/2019

Es celebrarà el dia 24 i va adreçat a un públic infantil

El dimecres 24 d'abril a les 17.30 hores, a l'Àrea d'Activitats de la Biblioteca d'Artesa de Segre es farà un taller amb miralls, inspirat en el conte RONA SE MIRA.

La Rona és una nena curiosa i molt desperta, que quan es mira al mirall descobreix quelcom nou. Arran d'això, viu situacions incòmodes, obstacles que supera amb el suport de la seva família, els seus amics, la seva mestra i, sobretot, d'ella mateixa. Durant la història, sent emocions de tots els colors i se n'adona que té limitacions però també virtuts i es va aprenent a acceptar i valorar, a ella i al seu entorn.

Inspirat en el conte, el taller "Míra't bonic" convida als nens i nenes a mirar-se al mirall com la protagonista de la història, i descobrir dificultats i fortaleses. El taller es compon de 5 activitats que els petits i els seus acompanyants realitzen amb miralls i retoladors de guix. Amb els exercicis es pretén treballar diferents capacitats, que van des de la introspecció al reconeixement dels altres. Després de cada exercici, hi ha un espai per a compartir i reflexionar.
InfoLleida