La calor i les restriccions persisteixen

18/07/2022

El govern ha allargat fins divendres les diferents restriccions i mesures per reduir el risc d'incendi. Entre d’altres espais, l’accés al Congost de Mu es troba tancat, i des de Camarasa han pres diferents mesures per lluitar contra l’onada de calor. Des del consistori de la vila, però, fan una crida a la responsabilitat i a evitar accions incíviques 

Es manté l’onada de calor i, amb ella, les diferents restriccions per reduir el risc d’incendi, una d’elles la restringió per accedir a diferents massissos i parcs naturals. En aquest punt de Camarasa, per exemple, l’accés al Congost de Mu es troba tancat, i es que cal tenir en compte que aquesta zona atrau un gran nombre de turistes, una zona, per altra banda, rodejada de vegetació, fet que la marca com un dels punts més perillosos en cas de foc.

  

Des del consistori de la vila fan una crida a la responsabilitat, ja que, si bé l’accés està prohibit, són moltes les persones que en fan cas omís. 

 

Cal tenir en compte que les altes temperatures estan marcant una situació extrema, on les condicions meteorològiques, sumades a la manca d’aigua i la sequera porten el territori a viure una situació molt delicada en quant al risc d’incendi. 

Ariadna Sanchez Ber