La carnissera Anna París de Balaguer imparteix masterclass a la Meat Attraction de Madrid i a l’Imeat de Cornellà 2019

14/11/2019

Del 17 al 19 de setembre de 2019, l’Anna París va participar a la Meat Attraction 2019, Fira Internacional del Sector Carni de Madrid, que en col·laboració amb Educarne, el Centre de Formació, Innovació i Desenvolupament en el sector carni, va  dedicar per primera vegada una jornada completa a la celebració del Dia del Carnisser i Xarcuter.

A l’espai Factoria Xeff de la fira i davant de més de 200 professionals del sector, l’Anna París va impartir una masterclass d’elaborats carnis innovadors, presentacions atractives i saboroses que destaquen per l’originalitat i la varietat de carns i ingredients, com el Llonzat Fantasia, les Campanes de Nadal i el Yin Yang, elaborades totes “amb coherència i buscant l’harmonia entre els sabors", en paraules de la mestra artesana balaguerina.

L’Anna París va compartir l’escenari amb representants de la carnisseria Victor Churchill Butcher, de Sidney (Austràlia), considerada la millor carnisseria del món, que van oferir una demostració de tall de corder i d’elaboració de diferents carns, i l’influencer de la carn José Luis Sáenz Villar, més conegut como Pepe Chuletón, amb una demostració de tall de dos llonzats de vacum major

Els dies 6 i 7 d’octubre va participar a la segona edició de la fira IMEAT a Cornellà, dedicada al comerç detallista de carn i xarcuteria, amb 3 tallers d’elaboració càrnia artesanal, en els quals va explicar com, amb producte de màxima qualitat i de proximitat, es pot oferir als clients elaboracions innovadores i presentacions acurades que permeten millorar la imatge de la carnisseria, ampliar l’oferta de productes i treure més rendibilitat al negoci.

Amb les seves propostes, l’Anna París és un referent en la forta evolució que està vivint el sector de la carnisseria i la xarcuteria al detall per adaptar-se al canvi del mercat i a les exigències del consumidor. Cal recordar que al març  d’aquest 2019 va quedar tercera al campionat europeu d’elaborats carnis gourmet de la 6a Fira Imeat que es va fer a Mòdena (Itàlia), i primera entre els representants espanyols. 

Infolleida