La Diputació de Lleida participa en l’acte de celebració de la gent gran d’Artesa de Segre i la Comarca

24/10/2022

La vicepresidenta Estefania Rufach felicita l’Associació de la Gent Gran d’Artesa de Segre, pel dinamisme que ha generat al municipi fent que s’organitzin tot una sèrie d’activitats al llarg de l’any, amb l’única intenció de donar servei a les persones més grans del municipi

La vicepresidenta de la Diputació de Lleida, Estefania Rufach, ha participat avui a la festa de la gent gran d’Artesa de Segre i Comarca, organitzada per l’Associació de la Gent Gran d’Artesa de Segre i que ha tingut lloc al mateix municipi. Els actes han començat a les 12 hores amb una missa solemne a l’església de la Mare de Déu de l’Assumpció d’Artesa de Segre. Posteriorment tots els assistents s’han traslladat al ‘Cubbtural’, espai en el qual s’ha dut a terme una assemblea general i el dinar de germanor. Un cop acabat el dinar s’han lliurat les plaques commemoratives a dues persones de l’associació i el sorteig d’una cistella.

En la seva intervenció la vicepresidenta Rufach, s’ha referit a les persones grans com un referent del que vàrem ser, del que som i del que serem.  “La saviesa dels més grans, producte de l’experiència que us dóna haver viscut molts anys la vida, fa de vosaltres un col·lectiu fonamental per mantenir l’equilibri i estabilitat a la nostra societat”. Per aquesta raó, Rufach considera associacions com l’Associació de la gent gran d’Artesa de Segre, imprescindibles en els nostres municipis, “perquè és a través vostre, a partir de les vostres històries i experiències, que es transmeten de pares a fills al llarg dels anys, on deixeu un bagatge força important als nostres municipis que s’acaba convertint en el nostre llegat”.

La vicepresidenta ha felicitat a l’Associació de la Gent Gran d’Artesa de Segre pel dinamisme que ha generat al municipi fent que s’organitzin tot una sèrie d’activitats al llarg de l’any, amb l’única intenció de donar servei a les persones més grans. “Des de la Diputació de Lleida estarem sempre al costat d’aquestes entitats que posen en valor la nostra gent i als nostres pobles, i sens dubte l’Associació de la Gent Gran d’Artesa de Segre ha aconseguit durant tota la seva trajectòria, aportar el seu granet de sorra a la construcció d’un municipi més modern, més inclusiu i socialment més digne per totes les persones que hi conviuen”.

A la festa de la gent gran d’Artesa de Segre i Comarca també hi ha participat Maria Cusolà, alcaldessa d’Artesa de Segre; Fernando Galceran, president de l’Associació de la Gent Gran d’Artesa de Segre; Miquel Plensa, president del Consell Comarcal de la Noguera i membres de la corporació municipal. La Festa ha finalitzat Gran Ball amb el músic Jordi Rojals.
Infolleida