La DO Costers del Segre, protagonista al cicle Biblioteques amb DO

01/02/2018

El mes de Febrer està dedicat a la DO Costers del Segre i, és per això, que tant la Biblioteca d’Artesa de Segre com la de Balaguer han organitzat un ampli programa d’activitats

El mes de Febrer ha estat l’escollit, en el marc del cicle de Biblioteques amb DO, per dedicar-lo a la denominació d’origen Costers del Segre. Cal tenir en compte, que aquest projecte pretén apropar la cultura del vi a les biblioteques públiques de Catalunya a través d’aquelles DO més properes en cada cas. A la Noguera, són dues les biblioteques a les que els espectadors podran gaudir d’aquest cicle, la Biblioteca de Balaguer i la d’Artesa de Segre.

 

En el cas de la Biblioteca d’Artesa de Segre, són moltes les activitats que han preparat per tal que tot el públic pugui gaudir del projecte Biblioteques amb DO. El tret de sortida, el donarà un taller d’activitats manuals amb tap de suro, el proper 7 de Febrer. Però, a més a més, s’hi podran trobar activitats com una visita al celler Vall de Baldomar o un berenar amb pa, vi i sucre.

Ariadna Sánchez