“La dona del tercer segona”, una obra per tractar la salut mental 

14/01/2022

Amb la representació de “La dona del tercer segona”, una obra on la protagonista parla als seus veïns sobre les malalties mentals i l'estigma que arrosseguen les persones que en pateixen alguna, el Teatre Municipal de Balaguer dóna el tret de sortida al cicle “A Escena” 

És la representació teatral “La dona del tercer segona”, una obra amb la que el Teatre Municipal de Balaguer ha donat el tret de sortida al cicle “A Escena” on artistes i públic comparteixen escenari. Aquesta representació, però, també presentava una altra particularitat, el tractament sobre la salut mental, un tema escollit per donar visibilitat a aquesta malaltia. 

 

Com a novetat, al passi d’aquest divendres, hi han estat convidats els alumnes de batxillerat de l’Institut Ciutat de Balaguer, una aposta que pretén apropar la cultura als més joves. 

 

“La dona del tercer segona” és una obra on la protagonista parla als seus veïns sobre les malalties mentals i l'estigma que arrosseguen les persones que en pateixen alguna, un monòleg, doncs, que pretén fer reflexionar a l’espectador.

Ariadna Sanchez Ber