La Fundació Marguerida de Montferrato inaugura, el proper 21 de setembre a les 8 de la tarda, l’exposició Movies d’Albert Bayona

18/09/2018

La Fundació Marguerida de Montferrato presenta l’exposició d’Albert Bayona, Movies, que estará oberta des del 21 de setembre fins al 15 de desembre de 2018.

L’origen de Movies és el visionat i l’elecció de metratge (footage) no utilitzat i lliure de drets; fragments de pel·lícules que l’Albert Bayona empra per compondre la seva obra
mitjançant la recreació de noves situacions. Amb aquestes obres de videoart l’Albert Bayona obre espais per a la participació dels espectadors, situant-nos davant d’aquestes imatges tant com a “extres” o com a “guionistes”, amb la capacitat de traslladar i integrar-hi les nostres vivències.

Albert Bayona (Lleida, 1954) és artista visual i promotor cultural i docent (Escola Municipal de Belles Arts de Lleida -actual Escola d’Art Municipal Leandre Cristòfol-).

Els seus treballs en el món de la creació artística incorporen diferents disciplines: pintura, dibuix, fotografia, vídeo, tecnologies digitals i música. Tècniques i suports que utilitza per a la creació de les obres amb les que participa des de la dècada dels 80 amb un extens nombre d’exposicions en galeries, museus, fires i mostres d’art contemporani.
Infolleida