La jornada professional per a bibliotecàries dóna el tret de sortida a l’Encontats 

15/06/2022

La jornada professional per a bibliotecàries, que ha tingut lloc aquest dimecres, ha donat el tret de sortida a les activitats programades en el marc del Mercat del Conte i el Llibre il·lustrat de Balaguer, l’Encontats. La jornada d’enguany, que ha estat la quarta edició, s’ha centrat en l’àlbum il·lustrat 

Sota el títol “L’àlbum il·lustrat, llavor de futurs lectors”, aquest dimecres ha tingut lloc la quarta edició de la Jornada professional per a bibliotecàries, una jornada amb la que s’ha donat el tret de sortida a les activitats que formen part del programa del Mercat del Conte i el Llibre il·lustrat de Balaguer, l’Encontats.

 

La jornada, que ha anat a càrrec de Piu Martínez, s’ha centrat en un itinerari lector a través de l’àlbum il·lustrat per tal de conèixer els elements que han estat determinants en la seva evolució i adaptació a les necessitats lectores de la infància a l’actualitat. 

 

Els actes de l’Encontats seguiran aquest dijous amb la inauguració d’una exposició, si bé el plat fort arribarà el cap de setmana, amb el seguit d’activitats organitzades per a tots els públics.

Ariadna Sanchez Ber