La Marxa BTT Secans de la Noguera s'estrena al calendari amb 225 participants 

08/04/2019

La cita ha ofert tres recorreguts i ha transitat pels termes d’Algerri, Os de Balaguer i Ivars de Noguera

La Marxa BTT Secans de la Noguera s’ha estrenat avui al calendari amb una jornada en què ha aplegat 225 participants que han gaudit dels espais naturals de la zona que duu aquest nom i que compta amb 4.500 hectàrees d’espais protegits de tres municipis.

Organitzada pel Club Esportiu Gessers d’Algerri, els participants han pogut optar entre tres recorreguts pels termes d'Algerri, Os de Balaguer i Ivars de Noguera. L’anomenat La Cérvola tenia 62 kilòmetres de recorregut i un desnivell positiu de 1.800 metres, un trajecte d’alta dificultat en alguns trams i per a ciclistes en molt bona forma, ja que ha transcorregut per molts corriols i trialeres, tant de pujada com de baixada. El recorregut La Guineu (36 km i 800 m+) ha transitat per camins i corriols aptes per a ciclistes habituals. Finalment, el recorregut L’Àguila (12 km i 160 m+) estava pensat per a ciclistes de totes les edats que volguessin gaudir d’una estona pedalant o iniciant-se en el ciclisme.

Cap dels recorreguts era competitiu, tot i que s’han fet uns controls de temps que han deparat que, al trajecte llarg, els més ràpids han estat Carlos Pardo (Tamayo Team) i Helena Isanta (Esierribikes). Al recorregut mitjà, els millors han estat Joel Robles (Juntossobreruedas.com) i Mireia Aleu (Two Pairs of Legs). Finalment, al trajecte curt, els més ràpids en completar-los han estat, en homes, Pol Marcó (CN Almenar), i en dones, la independent Alba Majós.

La sortida ha tingut lloc al carrer Portal a les 8.30 hores per a la marxa de La Cérvola i La Guineu, i a les 9.00 hores del matí per a la marxa de L’Àguila. Tots els participants han rebut com a obsequi un bidó personalitzat amb la gràfica de la marxa i també podien demanar una samarreta 100% de cotó i amb estampació en serigrafia a dos colors.

Infolleida