La Mercantil de Balaguer arranca l'any amb set propostes

09/01/2023

La Sala Mercantil de Balaguer inicia l’any amb una programació d’hivern que inclou un total de set propostes que donaran inici diumenge vinent dia 15 de gener a les 18.00 hores amb una sessió del cinefòrum, dedicat als totalitarismes. El film El gran dictador de Charles Chaplin servirà per inaugurar el cicle amb aquesta història que critica la situació per la qual va passar el poble jueu sota el règim nazi. La programació continuarà els dies 21 i 22 amb dos representacions de l’obra de teatre Paella.

Ja al febrer, Alejandra Jiménez presentarà la seua obra Blanca desvelada, els dies 4 i 5. El 18 de febrer serà el torn de Pastors, una obra de periodisme en viu de La Mira Magazín. El seguirà l’obra d’Oriol Genís i Mont Plans Cadires el 4 de març i l’espectacle Brossa, de Raúl Martínez Monje, el 18.

Tancarà la programació d’hivern la companyia La Mercantil amb la seua representació teatral Samurai, que constarà de dos funcions: una el 25 de març a les 20.00 hores i una altra el dia 26 a les 18.00. El preu de les entrades oscil·la entre els 6 i 18 euros i ja es poden adquirir a través de la pàgina web salamercantil.cat.

SEGRE.COM