La Mercantil de Balaguer obre l'any amb sis espectacles

12/01/2022

La nova sala teatral de Balaguer La Mercantil, inaugurada a l’octubre, ha programat sis nous espectacles de diferents disciplines escèniques fins a l’abril. Així doncs, el cartell d’hivern arrancarà aquest dissabte vinent (21.00 h, 18 €/10 € menors de 18 anys) amb el muntatge Stabat Mater, de l’actriu Montse Esteve i el Teatre Nacional de Catalunya. Esteve interpreta una prostituta que lamenta la desaparició del seu fill, un jove llibertari detingut per la policia acusat de terrorisme.

L’actriu va rebre el 2019 el Premi de la Crítica per aquest treball, que també va ser nominat als Butaca 2019. El 29 de gener, la dansa contemporània serà protagonista amb la companyia catalana KoRPo Dance, del ballarí i coreògraf rus Kirill Radev. Joan Vázquez oferirà dos funcions el 26 i 27 de febrer del musical Ocaña, reina de las ramblas, Premi de la Crítica 2019.

El 12 de març, la companyia La Hongaresa de Teatre presentarà El último Tarzán, original de Paco Zarzoso. El saxofonista Scott Hamilton oferirà un recital de jazz el dia 20 de març i Tarambana Espectáculos tancarà el primer trimestre el 2 d’abril amb Here comes your man.

SEGRE.COM