La Noguera se suma a les Jornades Europees de Patrimoni els dies 9,10 i 11 d'octubre

08/10/2020

Durant els dies 9, 10 i 11 d'octubre, diversos municipis de la Noguera organitzen activitats culturals gratuïtes amb motiu de la celebració de les Jornades Europees de Patrimoni (JEP), amb un gran varietat de propostes amb visites guiades, portes obertes, concerts i activitats i tallers familiars, entre altres, totes amb les mesures de seguretat sanitària requerides contra la Covid-19.

Les JEP són una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea que se celebra ininterrompudament a Catalunya des del 1991 impulsada per la Generalitat de Catalunya i que està considerada l’activitat participativa més important d’Europa en relació amb el patrimoni cultural.

Municipis i entitats de tot Catalunya se sumen a aquest esdeveniment, programant activitats gratuïtes durant el segon cap de setmana d’octubre per donar a conèixer la riquesa del seu patrimoni cultural i fer-lo més proper a la ciutadania.

Municipis de la Noguera també se sumen a les JEP. Consulteu totes les activitas que han programat a la web de les Jornades Europees de Patrimoni de la Generalitat de Catalunya.

Infolleida