“La Noguera Terra Mística. 432”, nova exposició al Museu de la Noguera 

15/06/2022

El Museu de la Noguera acull, fins el proper 18 de setembre, la mostra “La Noguera Terra Mística. 432”, un recull que vol posar en valor el patrimoni d’esglésies de la comarca. La col·lecció ha comptat amb la col·laboració dels alumnes de 4t d’ESO de l’Escola Pia de Balaguer 

Un total de 432. És el nombre exacte d’esglésies que el fotògraf i col·leccionista Josep M. Gaví, va inventariar a la Noguera. Ara, el Museu de la Noguera acull l’exposició “La Noguera Terra Mística. 432”, un recull que vol posar en valor aquest patrimoni, sovint abandonat i molt desconegut. 

 

La idea de l’exposició neix a partir dels confinaments per la pandèmia, que van fer que aquest patrimoni perdut o desconegut es posés en valor en sortir a passejar dins els límits territorials propis. 

 

La mostra, que es podrà visitar fins el proper 18 de setembre, ha comptat amb la col·laboració dels alumnes de 4t d’ESO de l’Escola Pia de Balaguer que, en el marc del projecte Arts&Rocks, han treballat en les fases de recerca i producció de la mostra.

Ariadna Sanchez Ber