La Paeria de Balaguer publicitarà els bars i restaurants de la ciutat que ofereixin menjars per emportar o servei a domicili

19/10/2020

Davant les restriccions que la situació de la COVID-19 ha comportat per a bars i restaurants, la Paeria de Balaguer vol donar a conèixer aquells establiments de la ciutat que ofereixen  menjars per emportar i/o servei a domicili, al mateix temps que animarà la ciutadania a que faci ús d’aquestes alternatives.

 

Aquesta acció se suma a altres iniciatives que en els darrers mesos la Paeria ha posat en marxa per recolzar els sectors del comerç i la restauració impulsant la seva digitalització a través del Directori empresarial, comercial i de serveis, de la campanya “Troba-ho a Balaguer”, de la guia “Eines per a la digitalització del comerç de Balaguer - Guia de suport per a la venda on-line” o amb els  ajuts de fins a 1.000 euros que es van atorgar als petits negocis locals més afectats per la COVID-19.

 

Amb aquesta campanya, a més de donar visibilitat al sector de la restauració, es vol animar a la ciutadania a ajudar bars i restaurants a superar aquest moment difícil a través de comandes per emportar. Des de l’Àrea de Promoció econòmica de la Paeria es recorda que “només amb la col·laboració i la solidaritat de tots podrem vèncer la dura prova a què ens està sotmeten la pandèmia.”

 

Per formar part del Directori Empresarial, Comercial i de Serveis cal inscriure’s a directori.balaguer.cat. Aquest és un servei gratuït de la Paeria de Balaguer.

Infolleida