La Palanca d’Artesa de Segre celebra 40 anys 

22/03/2022

La revista La Palanca d’Artesa de Segre celebra, enguany, el seu 40è aniversari. La revista, que va néixer l’any 1981 fruit de la inquietud d’alguns veïns per mantenir-se informats, s’ha consolidat al municipi com un referent no tant sola a nivell municipal sinó també del seu entorn 

L’any 1981 neixia, fruit de la inquietud d’alguns veïns per mantenir-se informats de l’actualitat tant social com cultural de l’entorn, la revista La Palanca a Artesa de Segre. Així, el 13 de desembre d’aquell any veia la llum el primer exemplar de la revista, amb el número zero i l’editorial en portada. 

 

Quaranta anys després, la revista s’ha consolidat, passant per diferents etapes però sempre amb la mirada posada en ser un referent per Artesa de Segre i el seu entorn i àrea d’influència. 

 

Així, i per tal de celebrar aquest 40è aniversari, la revista ha preparat diferents actes a banda de l’exposició que acull la biblioteca d’Artesa de Segre, actes que passen per una xerrada o una trobada de col·laboradors i col·laboradores. 

Ariadna Sanchez Ber