La temporada de l'Espai Orfeó arriba a la Noguera 

17/12/2020

Tui Higgins & Xavier Monge Project en concert el diumenge 27 de desembre al Cinema Kursaal de Penelles

La temporada de l'Espai Orfeó arriba a la Noguera, concretament a Penelles on tindrà lloc el concert TUI HIGGINS & XAVIER MONGE JAZZ PROJECT. L'espectacle es celebrarà el proper diumenge 27 de desembre a les 19h al Cinema Kursaal.

Harold Arlen Songbook

 

Harold Arlen fou un llegendari compositor nord-americà nat a Buffalo, l’any 1905, creador de perdurables estàndards com Over The Rainbow, Stormy Weather o Get Happy. Reconegut per les seves composicions per a musicals de Broadway i per a pel·lícules de Hollywood, també destaquen els seus orígens com a creador dels inoblidables espectacles del Cotton Club de Harlem.

 

Higgins & Monge Jazz Project debutà al JazzTardor de Lleida l’any 2012 amb un repertori basat íntegrament en composicions de cantautores de la dècada dels 70 del s.  XX com Joan Baez o Buffy Sainte-Marie.

 

L’any 2013 edita el seu primer CD “Cecilia Revisited” amb Quadrant Records. Un homenatge en clau de jazz a la malaurada cantautora espanyola Cecilia.

 

Ara reten un tribut a Arlen recuperant una part del seu repertori  en aquest “Harold Arlen Songbook”

 

 

Informació Covid-19

S’ha elaborat un protocol sanitari per tal que l’Espai Orfeó sigui un espai 100% segur tant pels artistes com pels espectadors.

Informem que es seguiran en tot moment les mesures i protocols de seguretat establerts per la COVID-19. Així es farà la neteja adequada de l’espai, serà obligatori l’ús de mascareta i el rentat de mans amb gel hidroalcohòlic amb un dispensador situat al vestíbul. Per tal de complir amb la distància de seguretat, tan l’accés com el desallotjament de la sala es realitzarà de forma esglaonada.

 

Suport i col·laboradors

Aquesta programació és possible gràcies al suport de l’Ajuntament de Penelles i l’Ajuntament de Bellpuig, l'Institut d'Estudis Ilerdencs, l’Institut Català de les Empreses Culturals, l’Obra Social la Caixa, Supsa Supermercats Pujol – Plusfresc, Grup Catalana Occident, Elèctrica Serosense i Sistemas Digitales Ricoh.

 


 

Infolleida